Breipatroon Hallo Kerstman

Patroonnummer: 30376-21
Breng de vreugde van de feestdagen naar de allerkleinsten met het Kerstmannetjes voor de Kleintjes breipatroon van DROPS Design. Dit lieflijke patroon stelt je in staat om schattige kerstmannen te breien voor baby's en kinderen, gemaakt van het zachte en kindvriendelijke DROPS Merino Extra Fine garen. Elk deel van deze kleine kerstmannetjes wordt van onder naar boven gebreid, met een eenvoudige ribbelsteek en zorgvuldig geborduurde gezichtjes voor een persoonlijke touch. Ze zijn perfect als knuffelbare vriendjes tijdens de feestdagen of als een schattige toevoeging aan de kinderkamer. Deze gebreide kerstmannen zijn niet alleen een vreugde om te maken, maar ook een hartverwarmend geschenk voor de kleintjes in je leven. Met dit patroon breng je gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht en voeg je een dosis kerstvreugde toe aan elk huis.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Breipatroon Hallo Kerstman

  Garen

  € 18

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesBreipatronen


  Nummer patroon : 30376-21-b46