Lana Grossa

Lana Grossa
Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van Lana Grossa wol voor al uw brei- en haakprojecten, een essentiële keuze voor elke creatieveling. Met een breed scala aan kleuren en texturen biedt Lana Grossa de perfecte match voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige garens en breibenodigdheden. Of u nu een beginner bent of een ervaren breier, onze collectie Lana Grossa wol voldoet aan al uw behoeften voor breien en haken. Koop nu om uw handwerkprojecten naar een hoger niveau te tillen met onze duurzame en prachtig gekleurde wol. Ontdek onze gebruiksvriendelijke webshop voor een naadloze aankoopervaring en begin vandaag nog met het creëren van unieke en persoonlijke projecten met Lana Grossa wol.

Garens Lana Grossa

Patronen Lana Grossa

Lana Grossa kopen

Lana Grossa is in 1972 ontstaan in Duitsland en staat bekend om zijn kwalitatieve, high fashion garens. Het garen wordt exclusief vervaardigd in toonaangevende spinnerijen in Italië. Samen met de creatieve ontwerpen van Lana Grossa maak je hiermee de meest unieke creaties. Het motto van Lana Grossa 'Always something special' zie je overal terug; met hun superieure kwaliteit maakt elk garen zijn eigen statement door zich te onderscheiden in uitstraling en samenstelling.

Lana Grossa heeft een groot assortiment aan prachtige patronen, bij ons zijn de patronen gratis bij aankoop van het bijbehorende garen. Waar veel concurrenten zich voornamelijk focussen op breipatronen, heeft Lana Grossa ook een groot aantal haakpatronen in hun assortiment. Lana Grossa heeft patronen voor heren, dames, kinderen, baby's en peuters voor zowel de beginnende handwerker als gevorderde handwerker. Maak je eigen unieke sjaal, vest, trui, muts, tas, of zelfs bikini. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Veel gestelde vragen

Verkopen jullie Lana Grossa magazines?

Bij onze webshop is het niet nodig een magazine aan te schaffen voor Lana Grossa, we hebben ervoor gekozen de patronen gratis aan te bieden bij afname van het bijbehorende garen. Op deze manier betaal je alleen voor de garens en andere benodigdheden.

Zijn er ook Lana Grossa breipakketten en haakpakketten?

Heb je een mooie patroon gevonden? Dan kun je dit patroon met het bijbehorende garen en andere benodigdheden als pakket bestellen. Je klikt op de foto van het patroon, en vervolgens op 'Bestel alle benodigdheden'.