Breipatroon Meisjespoppen in hippiestijl

Patroonnummer: 28767-27
Breipatroon hippie poppen, deze dames zijn net aangekomen in hun volkswagenbusje. Hippies wonen niet graag alleen, ze zijn al snel met velen. De hippies zijn oorspronkelijk gemaakt van wol, wij hebben katoengaren toegevoegd aan het pakket. Dit kan een iets strakker uiterlijk geven. Er zijn diverse vrolijke kleuren toegevoegd aan het pakket, deze zijn uiteraard aan te passen naar eigen smaak. Restjes doen het ook goed bij deze poppen!
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Arne & Carlos breien de bloemetjes buiten. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Bijpassende knoopjes voor de jurkjes


  Breipatroon Meisjespoppen in hippiestijl

  Garen

  € 15

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesBreipatronen


  Nummer patroon : 28767-27-002220000759