Haakpatroon Deurstopper James de Pauw

Haakpatroon Deurstopper James de Pauw

Patroonnummer: 28032-7
Haakpatroon deurstopper James, James komt uit Groot-Brittannië en is een heer van stand. Hij is deurstopper geweest bij allerlei chique lui met dure herenhuizen. Momenteel is hij werkloos. Hij wil graag weer aan de slag, als deurstopper of als knuffel! James de Pauw is gehaakt van Scheepjes Stone Washed XL en is circa 22,5 cm groot.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Dierendeurstoppers haken - haakpatronen by Essie. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : Stuk karton, panty


  Haakpatroon Deurstopper James de Pauw

  Garen

  € 20

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 28032-7-yarnsea420070