Haakpatroon Sneeuwpop Lily

Haakpatroon Sneeuwpop Lily

Patroonnummer: 27639-34
Haakpatroon van een sneeuwpopje, van deze sneeuwpop heb je de hele winter plezier! Lily draagt een vrolijke muts, sjaal en handschoenen die je natuurlijk in elke kleurencombinatie kunt maken. Lily is gehaakt van Durable Coral, en is circa 22 cm groot.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Haken met tante setje. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Stukje stevig karton. Het bolletje Catona 110 is bedoeld voor het borduren van de mond en wenkbrauwen, dit kan ook met een restje.


  Haakpatroon Sneeuwpop Lily

  Garen

  € 12

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen in het thema kerstPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronenPatronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor het maken van woondecoaraties


  Nummer patroon : 27639-34-9789083079295