Haakpatroon Stapeltoren Bosdieren

Haakpatroon Stapeltoren Bosdieren

Patroonnummer: 28419-1
Haakpatroon stapeltoren met lieve bosdieren. Hij begint onderaan met de vos, dan het konijn, het hert, en bovenop zit de beer met een effen ring. Al spelend leert je kindje over ruimtelijk inzicht en ontwikkelt de motorische vaardigheden. De set is gemaakt van het garen Durable Cosy Extra Fine.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Patroonboekje Stapeltoren Bosdieren. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Pantykousje


  Haakpatroon Stapeltoren Bosdieren

  Garen

  € 22

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Baby en Peuter patronenPatronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor het maken van woondecoaratiesPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 28419-1-9789492636623