Drops garens zijn altijd 30% tot 40% goedkoper dan concurrentie. Drops Garnstudio kleuren blijven lang in de collectie omdat ze altijd met een vaste collectie werken. Andere merken zoals Phildar, Scheepjes of zelfs Lang Yarns hebben een winter of zomer collectie die ieder seizoen weer gewisseld worden. Garnstudio Drops werkt niet met een zomer / winter collectie.

Drops Air van Garnstudio is gemaakt van baby alpaca en merinoswol. Het garen is geblazen ook wel blownyarn genoemd, dit is een manier om dikker garen maar toch licht en luchtige draad te maken. In plaats van de vezels te spinnen wordt het breigaren met lucht in een buis geblazen. Breiwerk gemaakt van dit garen is ca 30-35% lichter dan kleding gemaakt van normale, gesponnen garens van dezelfde dikte.
 
Vest 
 
Drops Alaska van Garnstudio Drops is makkelijk om mee te breien en is speciaal gesponnen om slijtvast breiwerk te maken.
Deken Muts
100% Apaca wol, heerlijk zachte en fijne kwaliteit Alpaca. Bij verwerking in breistukken draagt ze licht en valt soepel. Zowel geschikt voor zomer- als winterkleding.
Omslagdoek Vest
DROPS Alpaca Bouclé is gemaakt van alpaca een prachtig zacht garen. Bouclé  betekend lus in het Frans en dat beschrijft dit garen, een heleboel kleine lusjes van 100% alpaca. Een mix van wol en nylon in maakt het garen ijzersterk. De combinatie van de bouclé lus en de alpaca zorgt voor een superzacht garen met veel mogelijkheden en een prachtig effect. Het is luchtig en licht en daardoor bijzonder geschikt voor randjes, interieur, accessoires, maar ook voor truien of vesten. Zelgs uw baby zal er van genieten.
Gebreid vest Vest
DROPS Andes is een dikke draad gemaakt van 35 % alpaca en 65 % wol. Deze heerlijke combinatie benadrukt de zijde zachtheid van de alpaca en de wol draagt bij aan de stevigheid van de draad. Dit breigaren is gemaakt van 2 draden, zodat steken prachtig uitkomen en het werk mooi gelijkmatig wordt.
Gebreide babydeken Trui
DROPS Baby Merino is gemaakt van hetzelfde heerlijke kwaliteit wol die ook gebruikt wordt voor de DROPS Merino Extra Fine. De draad is lekker dun gesponnen in de meest gebruikte verhouding van 50 gram = 175 meter. Het is een kunst op zich om dit garen zo dun te spinnen en Drops heeft ervoor gekozen dit te laten doen door een Italiaanse weverij die bekend staat als de beste op zijn gebied. Het beste is goed genoeg.
Trui Trui
Pantoffel Poncho
Trui Trui
Vest Trui
Poncho Gebreid vest in gerstekorrel
 
Trui Gehaakte sjaal
Poncho Poef Inti
Moorland Jumper Deken
Jurk Vest
Omslagdoek Gebreid vest
Schouderwamer Gebreide omslagdoek
Vest Herenvest
Warm Wine Trui
Trui gilet
Poncho Vest
Poncho Autumn Fire
Trui Kussen