Borgo de Pazzi

Borgo de Pazzi Amore Cotton
Borgo de Pazzi Amore cotton is een 100% gerecyclede katoenen garen. Deze stoere draad is zeer geschikt voor kleding en decoraties.
Borgo de Pazzi Amore Cotton 300
Amore Cotton 300 van Borgo de Pazzi is een 100% gerecyclede draad van katoen en polyester. De matte en sterke draad geeft een stoer uiterlijk aan je ....
Borgo de Pazzi Amore Jeans 115
Borgo de Pazzi Amore jeans is een gerecycled garen van 35% katoen verkregen uit jeans kleding. Het garen geeft een zacht en volumineus eindresultaat.
Borgo de Pazzi Amore Macrame
Amore Macrame van Borgo de Pazzi is ruig touwgaren dat los gewikkeld is. Deze dikke en zeer stevige draad is gemaakt van 75% katoen met 25% polyeste
Borgo de Pazzi Amore Merino 160
Borgo de Pazzi Amore merino 160, is een subtiel gemĂȘleerd garen in meer dan 50 verschillende kleurstellingen.
Borgo de Pazzi Bibi
Borgo de Pazzi Bibi is een garen met gekleurde verdikkingen, waardoor tijdens het verwerken gekleurde bobbels in verschillende groottes in je werk komen.
Borgo de Pazzi Corda
Borgo de Pazzi Amore Corde is een grote coon garen van gerecyclde katoen en polyerster. Het garen is ideal voor haak- en macrame projecten.
Borgo de Pazzi Fresco
Borgo de Pazzi fresco is een fijn gemĂȘleerd garen met kleine stukjes verdikte draad, waardoor een brei- of haakwerk een levendig uiterlijk krijgt.
Borgo de Pazzi Giza
Borgo de Pazzi Giza is een heerlijk zachte en soepele 100% Egyptische katoenen draad. De draad is tweedraads gewikkeld en heeft een fijne dons.
Borgo de Pazzi Glitch
Borgo de Pazzi Glitch is een tube-vormig tricot koord, zeer geschikt voor het maken van tassen, accessoires.
Borgo de Pazzi Grosso
Borgo de Pazzi Grosso is een super dik lontgaren, verstevigd met een dunne draad. Het garen is zeer geschikt voor grote woondecoraties.
Borgo de Pazzi Hemp 100
Borgo de Pazzi hemp een fijne 100% natuurlijk hennep draad.
Borgo de Pazzi Hemp 100
Borgo de Pazzi hemp een fijne 100% natuurlijk hennep draad.
Borgo de Pazzi Inda
Borgo de Pazzi Inda is een polypyleen koordgaren, zeer licht in structuur en heeft een fraaie glans.
Borgo de Pazzi Juta Soft
Borgo Pazzi Juta Soft is een gewaxt jute koord, waardoor het strippen van jute beperkt en het garen zacht aanvoelt.
Borgo de Pazzi Lebes
Lebes van Borgo de Pazzi is een dunne, licht gedraaide lontdraad die met een fijne lurex draad is omwikkeld. Het garen is heerlijk zacht, soepel en ....
Borgo de Pazzi Lino Melage
Lino Melange van Borgo de Pazzi is 100% linnen draad, stevig en stug. Werkstukken van dit garen hebben een zeer natuurlijke uitstraling.
Borgo de Pazzi Raw Linen
Raw Linen van Borgo de Pazzi is een soepele, maar ruige draad van 100% linnen. Het garen is zeer geschikt voor het maken van decoratie's
Borgo de Pazzi Sira
Borgo de Pazzi Sira is door zijn samenstelling van bamboe zijde heerlijk zacht en soepel en heeft een lichte subtele glans.
Borgo de Pazzi Stout
Borgo de Pazzi is een streng garen met een ombree effect.

Meest populair van Borgo de Pazzi?