Haakpatroon Poef Inti

Haakpatroon Poef Inti

Patroonnummer: 13795-52
Gehaakte poef met kleurenpatroon in Eskimo. De poef is ongeveer 18 cm hoog en de diameter is ongeveer 48 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : LET OP: voor een poef in één kleur hebt u 1050 gr Eskimo nodig. ACCESSOIRES: 1 donzen dekbed (1400 gr) of 2 donzen dekbedden (700 gr) voor de vulling (het is belangrijk om dons te gebruiken want dit geeft de beste vorm. Het hoeven geen dure dekbedden te zijn, we hebben zomerdekbedden gebruik die ongeveer 1400 gr wegen). 1 tricot hoeslaken in een donkere kleur/zwart (zodat het dekbed beschermd is en niet te zien is tussen de steken door).


  Haakpatroon Poef Inti

  Garen

  € 48

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  HaakpatronenPatronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van accessoiresPatronen voor het maken van woondecoaraties


  Nummer patroon : 13795-52-173