Haakpatroon Deurstopper Sophie de Zwaan

Haakpatroon Deurstopper Sophie de Zwaan

Patroonnummer: 28035-9
Haakpatroon van een mooie Zwaan, genaamd Sophie. Sophie is een echte dame. Haar droom is om deurstopper te worden op het paleis van de koninklijke familie, maar of dat ooit lukt? Sophie is ongeveer 25 cm groot, en is gehaakt van het garen Scheepjes Stone Washed XL.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Dierendeurstoppers haken - haakpatronen by Essie. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : Stuk karton, panty


  Haakpatroon Deurstopper Sophie de Zwaan

  Garen

  € 20

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 28035-9-yarnsea420070
  dddd