nieuwe patronen

Yarns nr 9 - Now age

Het nieuwste boek Yarns Scheepjes nr 9 - Now age, staat vol met haakpatronen voor het maken van kleding, woonaccessoires, knuffels en accessoires.   

Yarn nr 9 Scheepjes - Now age Deken Tas Poncho Mandala XL

Mandela's XL

In het Yarnbook nr 9 Now Age staat ook een patroon voor het haken van een Mandala's XL, de grote haak hype van dit moment. Voor het maken van kleurrijke mandela's kan uit verschillende garens worden gekozen, zoals Scheepjes Whirl, Durable Colourful, Lang Yarns Mille colori Socks & Lace. Deze garens lopen vloeiend over van kleur naar kleur, waardoor je niet elke keer een aanhechtingen in je haakwerk hoeft te maken. 

Scheepjes Whirl 782 rhubarb bumble Durable colourful 5004 Mille Colori Socks And LaceMille Colori Socks And Lace

Ring metaal 100 cm - 4,2 mm (3 stuks)

Spanringen

Voor het opspannen van het haakwerk zijn grote stevige ringen nodig. Wij hebben een breed assortiment aan metalen ringen tussen de 8 en 150 cm. De ringen tot 75 cm kunnen met gewone post worden verstuurd. Ringen van 80 t/m 100 cm moeten met XL-vervoer van GLS worden verzonden, waardoor de verzendkosten hoger zijn en de ringen alleen binnen Nederland kunnen worden bezorgd. Ringen groter dan 100 cm kunnen alleen worden afgehaald uit Rinsumageest, bij ringen van 150 cm is een auto met grote laadruimte nodig.

Nieuwe haakboeken

Hieronder een nog een aantal nieuwe haakboeken en haakpatronen, voor het maken van poppen en woonaccessoires.

Amigurumi Dino s en mammoeten Mammoet Zoomigurumi 9GekkoSafari handpoppen haken Handpop Aap

Hippiebus Deken Deken