XXL Libelle

In "Het grote breidossier" van de Libelle van 10 november staan prachtige XXL breipatronen, uitleg over breigarens en technieken. Wil je snel aan de slag, klik op de foto's en vind alle benodigdheden per model op een rijtje.

Breipatronen voor dameskleding.

Dit zijn de patronen die je kunt vinden in de Libelle: Breipatroon voor het maken van een heerlijk wijd vest in gerstekorrel steek, van het Phildar breigaren Partner 6. Een XXL-trui met wijde hals en brede kabel, van 3 draden Phildar Phil light. Voor de beginnende breisters een rechte trui in ribbelsteek van het garen Frimas. Nooit meer koud met de XXL-sjaal van 2.50 meter, gebreid van het heerlijk zachte Phil looping garen.

VestTruiTrui sjaal

Je eigen XXL woonaccessoires breien

Brei een stoere ronde poef in ribbelsteek van het dikke breigaren Phildar Express (typefout in de libelle, hier staat bij het patroon Phildar sweet, dit moet Phil Express zijn). Een mand voor planten, krant of handwerkprojecten, een onderzetter voor thee- of koffiepot of een dikke woondeken met kabelpatroon, allemaal gebreid van het super dikke breigaren Phil Big. Trek je krukjes sokken aan, geen schurende geluiden en krassen meer op de vloer. 

MandDeken Kruk sokjes
OnderzetterTas poef Kussen

Naast de gebruikte garens: Phil ExpressePhil light, Phil Big, Frimas, Partner 6 en de Phil Looping, hebben we ook de super dikke breinaalden nr 25 en nr 35 in onze collectie

Wil je nog meer patronen bekijken van Phildar: Patronen collectie 2017/2018 Phildar

Meer garens vind je op: Garens Phildar