In verwachting, wordt je oma of is je vriendin bevallen, een persoonlijk en uniek cadeau voor de kleine is het leukst om zelf te maken.  Een zelf gemaakt cadeautje geeft aan hoe speciaal je deze gebeurtenis vindt en maakt een blijvende herinnering. De mogelijkheden zijn enorm groot, van klein tot groot project, eenvoudig tot moeilijk. 

  Sneakers Eenhoorn slofjes Konijnen slofjes  Mary Janes

In de boeken Babyschoentjes haken en leuke en gekke babybooties haken, stoere, unieke, zeer speciale pantoffeltjes, sokjes, schoentjes en zelfs laarsjes om te haken

 

Babydeken Gehaakte deken DekenDeken

Baby dekentjes om te breien of te haken, de kleuren kunnen naar eigen wens en ontwerp van de babykamer worden aangepast. De deken kan gemaakt worden voor in de wieg of ledikantje, maar is natuurlijk ook zeer geschikt als omslagdoek tijdens het voeden.

Rammelaar

 

De patronen voor het maken van knuffels, troeteldieren zijn enorm. De patronen uit de boeken zijn bij ons op de website samen met de benodigde materialen en gereedschappen in zijn geheel te bestellen. Zo kun je gelijk aan de slag.

Mary Janes Mary Janes  Mary Janes

Ons assortiment in babyartikelen is zeer uitgebreid, naast super zachte, huidvriendelijk garens ook artikelen zoals, speenclip, muziekdoosjes, mobielframe, houten ringen en kralen voor rammelaar, kinderwagenhanger, piep- en rammelschijven. Rompertjes, T-shirts, slabbetjes om op te borduren of te bewerken met textielverf/stiften.  

Borduren voor de baby.