In verwachting, wordt je oma of is je vriendin bevallen, een persoonlijk en uniek cadeau voor de kleine is het leukst om zelf te maken.  Een zelf gemaakt cadeautje geeft aan hoe speciaal je deze gebeurtenis vindt en maakt een blijvende herinnering. De mogelijkheden zijn enorm groot, van klein tot groot project, eenvoudig tot moeilijk.

Breien voor de baby is een liefdevolle manier om persoonlijke en comfortabele kledingstukken te creëren, perfect voor de gevoelige huid van een pasgeborene. Van zachte mutsjes en warme dekentjes tot schattige truitjes, breiprojecten voor baby's bieden een ongeëvenaarde kans om vakmanschap en zorg te tonen. Het gebruik van hypoallergene en natuurlijke garens zorgt ervoor dat elk stuk veilig en behaaglijk is voor de baby. Bovendien biedt het breien van babykleding een geweldige kans voor beginners om hun breivaardigheden te ontwikkelen, dankzij de kleine schaal en eenvoudige patronen. Met eindeloze mogelijkheden voor personalisatie, is breien voor de baby een prachtige manier om een speciale band te smeden en tegelijkertijd een tijdloos aandenken te creëren.

  Sokjes Baby slofjes Slofjes  Ananas sandaaltjes

In de boeken Baby klaar voor de winter en Lang Yarns Punto 56 Layette Baby, stoere, unieke, zeer speciale pantoffeltjes, sokjes, schoentjes en zelfs laarsjes om te breien.

 

Mouwloze trappelzak met ritssluiting. Wafeldeken Baby deken Deken voor baby

Baby dekentjes om te breien of te haken, de kleuren kunnen naar eigen wens en ontwerp van de babykamer worden aangepast. De deken kan gemaakt worden voor in de wieg of ledikantje, maar is natuurlijk ook zeer geschikt als omslagdoek tijdens het voeden.

Knijpbeestje Dino

 

De patronen voor het maken van knuffels, troeteldieren zijn enorm. De patronen uit de boeken zijn bij ons op de website samen met de benodigde materialen en gereedschappen in zijn geheel te bestellen. Zo kun je gelijk aan de slag.

Mary Janes Mary Janes  

Ons assortiment in babyartikelen is zeer uitgebreid, naast super zachte, huidvriendelijk garens ook artikelen zoals, speenclip, muziekdoosjes, mobielframe, houten ringen en kralen voor rammelaar, kinderwagenhanger, piep- en rammelschijven. Rompertjes, T-shirts, slabbetjes om op te borduren of te bewerken met textielverf/stiften.  

Borduren voor de baby.