Warme voeten voor de hele familie, kleurrijk, stoer, comfortabel en vooral heerlijk behaaglijk warm. Brei of haak de leukste pantoffels, schoentjes en sokken.

Hippie laarzen Sokken Sneakers 

Sloffen met kabelsPantoffel-sokken in ribbel en kabelmotief. Hier in het roze, maar natuurlijk ook erg leuk voor jongens in blauw of groen. Door de hogere schacht zijn deze pantoffel-sokken extra warm en de knoopsluiting zorgt dat ze goed blijven zitten. Te breien in de maat 20 t/m 34, het patroon is gratis te downloaden.

 

Gevilte sloffen met franjesGevilte pantoffels met franje van DROPS Eskimo, eerst breien en dan vilten. Dit patroon in maat 35 t/m 44 is gratis te downloaden.

 

Ballerina sloffenDeze pantoffels in ballerinastijl hebben een gehaakte rand. Het haakpatroon in de maten 35 t/m 44 is gratis te downloaden.

Speciaal voor jou zijn deze pantoffels gehaakt,
door de sint persoonlijk op maat gemaakt,

 herensokken  Maat 38 tot en met 46.Deze heerlijk warme herensokken hebben een een hak in ribbelsteek, voor een mooie pasvorm. Het DROPS Delight garen heeft een mooie kleurenovergang, waardoor een unieke sok ontstaat. Het sokkenpaar zal door het verloop in kleur van elkaar verschillen. Het breipatroon in de maten 38 t/m 46 is gratis te downloaden.

Cowboy laarzenHaakpatroon stoere laarzen voor de kleine meid. In het bruin is het haakpatroon ook zeer geschikt als cowboylaarzen voor hem. Dit patroon staat samen met de laarzen en de gympen (bovenaan deze pagina afgebeeld) en nog veel meer babyschoentjes in het boek babyschoentjes haken. Het boek en de benodigde materialen zijn in één keer te bestellen door op de foto van het model naar keuze te drukken.