Haakspecial

Naast heel veel haakpatronen voor het haken van poppen, beestjes en accessoires, hebben we nu ook een ruim assortiment aan kledingpatronen op onze website! Met de toevoeging van de het merk Lana Grossa aan ons assortiment zijn er veel nieuwe haakpatronen beschikbaar. Haak een jurk, rok, trui, vest, tas, sjaal of een andere mooie accessoire. De patronen van Lana Grossa worden gratis bij afname van het bijbehorende Lana Grossa garen verstuurd.

Introductiekorting: ontvang in de maand mei €5 korting bij bestellingen van Lana Grossa boven de €40 of ontvang zelfs €10 korting bij bestellingen van Lana Grossa boven de €80! Deze korting ontvang je door de kadobon te activeren die verschijnt zodra je het Lana Grossa garen in het winkelmandje hebt geplaatst.

Vestje voor peuter in waaierpatroon Babyjurkje met ronde hals en korte mouwen Babyvest met reverkraag

Lang Damesvest met driekwart mouwen Damestrui met open achterkant met koord- en knoopsluiting Dames wikkelvest met lage V-hals en korte mouwen. Damestrui met gaatjespatroon gehaakt Gestreepte damesjurk met smalle schouderbandjes Kort damestopje met met sluitkoord in de nekDamestop gehaakt in filetpatroon

Juf Sas sjaal DagmarTas SukoTas Filippina met schouderriem

Er is keuze uit meer dan 500 haakpatronen. De meeste patronen zijn gratis via de mail of bij aanschaf van het bijbehorende garen, andere patronen koop je in een boek. 

Nog veel meer haakpatronen vind je hier.

 

Haakspecial Phildar

In het net verschenen blad Phildar nr 213 staan 40 zomerse haakpatronen voor het haken van dames- en kinderkleding:

Damesvest Felicie met gehaakte vierkantjes Haltertop jurkje voor dames Meisjesjurk Florianne met granny's

Laat je iedere week verrassen en schrijf je in voor ons gratis maandagpatroon, ontvang iedere week een gratis patroon met een leuke aanbieding. In de maand mei zullen dit haakpatronen zijn.

 

Poppen, knuffels en beestjes haken

Nieuwe haakpatronen voor het haken van poppen en beestjes, onder andere in de boeken: 

Bollebelly's haken, Helden uit je kindertijd deel 3Haken en breien met juf SasDe haakschool voor Potterheads

Alpaca knuffel met ponchoKonijn Sally Juf Sas knuffel BigKnuffel Octopus Het magische trio

Benieuwd naar alle andere nieuwe haakpatronen poppen en beestjes? Klik hier