Ken je iemand die in verwachting is? Of ben jezelf in blijde verwachting? Er is niets leuker dan voor de baby eigengemaakte kleding, speeltjes of accessoires te maken. Het is heel speciaal om een persoonlijk cadeau te krijgen waar veel tijd en moeite in zit. Je vindt bij ons enorm veel patronen voor de kleine: babykleding, accessoires, knuffels, speeltjes, dekentjes of bijvoorbeeld de aankleding van de babykamer. Door de kleine maat is een kledingstuk zo gemaakt, dus voor beginnende handwerksters ook handig om mee te starten! Daarnaast wordt er niet veel materiaal in een breiwerk of haakwerk gebruikt waardoor je voor een klein bedrag al iets heel moois kunt maken.

Lang Yarns heeft fijne 100% natuurlijke garens die zeer geschikt zijn voor babykleding en accessoires. Hieronder een greep uit hun boeken met daarbij een overzicht van alle gebruikte materialen, zodat alles in één keer kan worden besteld. Ontvang de komende weken €5 korting bij bestellingen van Lang Yarns boven de €40, of ontvang zelfs €10 korting bij bestellingen van Lang Yarns boven de €80!

In het boekje Lang Yarns Punto 36 staan 16 patronen voor het maken van babykleding, zoals een truitje, vest, muts, broekje en slofjes. Maar er staan ook accessoires in zoals een speenkoord, mobiel en babydeken. De patronen zijn gemaakt voor pendikte 2,5 / 3 van het garen Lang Yarns Baby Cotton. Dit is een 100% katoenen draad van biologisch gekweekt katoen, uiterst geschikt voor het maken van babyartikelen. Klik op de foto's voor alle patronen uit het boek!

Lang Yarns Punto 36 Layette baby cotton Babyvest Mobiel olifant Babytruitje Baby pantoffeltjes

Hier zijn ook nog andere boekjes met mooie babypatronen, benieuwd naar nog meer babypatronen;

Lang Yarns Punto 25 Layette cotton Lang Yarns Punto 17 layette Lang Yarns Punto 24

Je zelfgemaakte babyartikel kun je een persoonlijke boodschap geven met labels, knopen en accessoires met tekst. Benieuwd naar nog meer artikelen? Klik hier voor nog meer artikelen met tekst. 

 

Clip voor speen hout - Stoer ventje (1 stuk)Leren Label - Door mama gemaakt 003 bruin grijs 120 a 30 mm (2 stuks) Knoop 15 mm houtlook handmade by oma

 

Geluiden zijn voor baby's een stimulerende factor om te kijken en te bewegen. Voor de eigengemaakte speeltjes zijn er verschillende artikelen waarmee je zachte geluidjes aan de speeltjes kunt toevoegen. Klik hier voor nog andere artikelen waarmee je geluidjes kunt toevoegen aan je werkstuk.

Bijtring hout molen Knisperfolie transparant 25 a 75 cm (1 vel)Rammelbal rond 38 mm (5 stuks)

Hieronder een kleine greep uit de verschillende boeken met haakpatronen voor het maken van babyspeeltjes. Meer patronen voor babyspeeltjes, poppen en knuffels.

Speenknuffels hakenBabys boerderijbeestjes hakenBabyspeelgoed hakenJookz Jungle Haak Bookazine Patronenboekje RammelknuffelsPiep Knuffeltjes Sambasetjes haken

 

Natuurlijk kun je ook borduren! Een geboortetegel, babykamerschilderij of geboortekaartje. Deze pakketten worden volledig met patroon, garen, stof en naald geleverd. Klik hier voor meer borduurpatronen baby, dieren met kleintjes of geboortekaartjes.

Borduurpakket Woodland welcome Borduurpakket A gift for a newbornBorduurpakket dieren - Hannah Dale Racing Stripes Borduurpakket dieren - Hannah Dale Bear Hugs