Top 10 Patronen

De populairste patronen van dit moment op een rij.

Duizenden patronen, kun je hier vinden

1.
Damesjasje
Dit korte damesjasje Delphyne met rafelrand van Phildar is gemaakt van Phil Ecojean in combinatie met Ecocoton. Phil Ecojean is zachte soepele draad van 100% gerecycleerde vezel. Het katoen komt van spijkerbroeken en het polyester uit gerecycled plastic flessen. Deze draad heeft (GRS) certificering. De GRS certificering is bedoeld voor bedrijven die het gerecyclede materiaal in hun producten (zowel eindproducten als tussenstadia) willen controleren en die willen waken over de maatschappelijke, ecologische en chemische impact van hun productie. Dit jasje kun je dus maken en dragen met een goed gevoel!
2.
Meisjesvest
Phildar breipatroon meisjesvest Candice met V-hals en knoopsluiting. Dit vest met kabel- en ajourpatroon is gemaakt van het garen Phil Ecocoton.
3.
Trui met korte mouwen
Opengewerkt gehaakt truitje in T-shirtstijl.
 
Aangepast garen ivm niet meer in de collectie.
4.
Paasballen met bloemen
Gehaakte DROPS Paasballen met bloemen van Safran en Glitter.
5.
Damestrui
Phildar breipatroon korte damestrui Debra met V-hals en gemaakt van het garen Phil Ecojean in combinatie met Phil Ecocoton.
6.
Jongensvest
Phildar breipatroon jongensvest Zac, met capuchon en ritssluitin. Dit vest in tricotsteek is gemaakt van het gemeleerde garen Phil Ecocoton, rainbow en Coton 3.
7.
Omslagdoek
DROPS breipatroon Autumn Willows, omslagdoek in bladpatroon gemaakt van het garen DROPS Brushed Alpaca Silk.
8.
Jongensvest
Phildar breipatroon jongensvest met insteekzakken en raglanmouwen. Dit vest is gemaakt van drie kleuren Phil Ecocoton.
9.
Meisjesvest
Phildar breipatroon meisjesvest met knoopsluiting en ronde hals. Dit vest in gekleurde banen gebreid van het garen Phil Ecocoton.
10.
Jongenstrui
Phildar breipatroon jongenstrui Wilson, met gekleurde strepen in tricot- en ribbelsteek. Deze trui met knoopjes op de schouder is gemaakt van het garen Phil Ecocoton.