Top 10 Patronen

De populairste patronen van dit moment op een rij.

Duizenden patronen, kun je hier vinden

1.
Shirt met korte mouwen voor dames
Phildar haakpatroon trui Flory een in een vierkant gehaakte top met korte mouwen. Dit zomerse truitje met in het voorpand een bloemvormig patroon, is gehaakt van het garen Phil Rustique.
2.
Damestrui met rechte wijde hals
Phildar haakpatroon trui Fiorella, een in gekleurde strepen gehaakte damestrui met boothals. Deze eenvoudig te haken damestrui is gemaakt van het garen Phil Rustique.
3.
Trui met korte mouwen
Opengewerkt gehaakt truitje in T-shirtstijl.
 
Aangepast garen ivm niet meer in de collectie.
4.
Damestrui met rechte hals
Phildar haakpatroon damestrui Floryne is een in een vierkant gehaakt shirt met korte mouwtjes. Dit driekleurige zomerse shirt is gehaakt van het garen Phil Rustique.
5.
Damesjurk met lage V-Hals
Phildar haakpatroon jurk Fanny, met smalle over de rug kruisende schouderbanden. Dit gekleurde damesjurkje is gehaakt in verschillende fantasiesteken van het garen Phil Rustique.
6.
Vest Angie
Breipatroon damesvest Angie met korte mouwen. Dit patroon is gemaakt van Phildar Phil Rustique in ajoursteek.
7.
Baby truitje
Breipatroon babytruitje met brede overslag en knoopsluiting. Dit in ribbelpatroon gebreide truitje is gebreid van het Phildar garen Phil Caresse, heerlijk zacht en soepel.
8.
Baby jasje
Breipatroon babyjasje met omgeslagen manchetten en capuchon. Dit eenvoudig te breien vestje is gebreid van het garen Phil Partner 6
9.
Dames trui
Breipatroon aansluitende damestrui met wijde hals in  tricotsteek. Deze eenvoudig te breien trui is gemaakt van het Phildar breigaren Ropido.
10.
Jongens jasje
Breipatroon jongens jasje Malo met knoopsluiting, iets opstaande hals en kabels. Het vest is gebreid van het Phildar garen Phil Merinos 6.