Top 10 Patronen

De populairste patronen van dit moment op een rij.

Duizenden patronen, kun je hier vinden

1.
Trui voor dames
Phildar breipatroon damestrui Evelyne met opstaand gerimpeld kraagje en ballonmouwen. Deze trui in fraai kabelpatroon is gemaakt van het heerlijk zachte garen Phil caresse. 
2.
Kindervest
Phildar breipatroon jack Jules, kindervest met ritssluiting in tricotsteek gebreid. Dit vest met raglanmouw is gemaakt van het garen Phil Douce in combinatie met Phil Caresse. 
3.
Baby truitje
Breipatroon babytruitje met brede overslag en knoopsluiting. Dit in ribbelpatroon gebreide truitje is gebreid van het Phildar garen Phil Caresse, heerlijk zacht en soepel. 
4.
meisjes trui
Phildar breipatroon meisjes trui Irene met ajourpatroon in ruitjesvorm. Deze super zachte trui is gemaakt van het garen Phil Caresse.
5.
Damesvest
Phildar breipatroon kort damesvest Agata met kabelpatroon, gemaakt van het garen Phil Charme en glimmend draadje Phil Brillant.
6.
Meisjesjurk
Phildar breipatroon meisjesjurk Judith, met ronde in ribbelsteek gebreide pas. Dit ballonjurkje is gemaakt van het garen Phil Caresse, heerlijk zacht en comfortabel.
7.
Babytrui
Phildar breipatroon babytruitje Vlady met donzige uitstraling. Dit zachte truitje is gemaakt van het garen Phil Baby Doll en Caresse.
8.
Trui
Breipatroon babytrui in fantasiesteek, het patroon wordt gratis meegeleverd bij afname van het super fijne breigaren Lambswool van Phildar.
9.
Trui voor jongens
Phildar breipatroon gestreepte jongenstrui Thibault met ronde hals. Deze meerkleurige trui is gemaakt van het garen Phil merinos 6.
10.
Kinder sjaal
Breipatroon kindersjaal Orlando, gemaakt van het Phildar garen Phil Sport.

Afmeting:
4/6 jaar: 14 cm breed, 123 cm lang
8/10 jaar: 14 cm breed, 131,5 cm lang
12 jaar: 14 cm breed, 140 cm lang