Top 10 Patronen

De populairste patronen van dit moment op een rij.

Duizenden patronen, kun je hier vinden

1.
Baby truitje
Breipatroon babytruitje met brede overslag en knoopsluiting. Dit in ribbelpatroon gebreide truitje is gebreid van het Phildar garen Phil Caresse, heerlijk zacht en soepel. 
2.
Meisjesvest
Phildar breipatroon meisjesvest Candice met V-hals en knoopsluiting. Dit vest met kabel- en ajourpatroon is gemaakt van het garen Phil Ecocoton.
3.
Babyjasje
Dit jasje met een opengewerkt motief en fantasiesteek voor de kleine. Dit jasje voelt fijn, zacht en licht aan. 
4.
Kindertrui
Breipatroon kindertrui met raglanmouwen en ronde halsboord. Deze trui voor zowel jongens als meisjes is gebreid in blokpatroon van het garen Phil Ecocoton.
5.
Trui met korte mouwen
Opengewerkt gehaakt truitje in T-shirtstijl.
 
Aangepast garen ivm niet meer in de collectie.
6.
Jongensvest
Phildar breipatroon jongensvest Zac, met capuchon en ritssluitin. Dit vest in tricotsteek is gemaakt van het gemeleerde garen Phil Ecocoton, rainbow en Coton 3.
7.
Dames trui
Phildar breipatroon mouwloos damestrui Hasley in tricot en beurssteek. Dit zomerse hemdje is gebreid van het gemêleerde garen Phil Sirene.
8.
Jongenstrui
Phildar jongenstrui Hugo met ritssluiting en capuchon is in drie kleuren gebreid van het garen Phil Ecojean en Phil Ecocoton.
9.
Damestrui
Phildar breipatroon damestrui Helene gebreid met dubbele draad Phil ecolaine, waardoor er zowel effen als gemêleerde strepen in de trui zitten.
10.
Baby jasje
Breipatroon babyjasje met omgeslagen manchetten en capuchon. Dit eenvoudig te breien vestje is gebreid van het garen Phil Partner 6