Top 10 Patronen

De populairste patronen van dit moment op een rij.

Duizenden patronen, kun je hier vinden

1.
Kindetrui
Phildar breipatroon kindertrui met knoopsluiting in achterpand en splitjes in de zijnaden. Deze trui in noppen patroon is gemaakt van het garen Phil Partner 6
2.
Omslagdoek
Breipatroon omslagdoek in fantasiepatroon, deze is gemaakt van Lang Yarns Frida. Formaat; 62x162
3.
Wikkelvest
Phildar breipatroon dames wikkelvest met diagonaal ajourpatroon. Dit heerlijk zachte en luxe vest is gemaakt van het garen Phil Mohair Soie Lurex.
4.
Meisjesvest
Phildar breipatroon lang meisjesvest met V-hals en knoopsluiting. Dit vest in ajourpatroon is gebreid in averechte parelboord- en dubbele rechte steek van het garen Phil Eden.
5.
Damesvest
Phildar breipatroon damesvest met brede rand langs hals en voorpanden. Dit heerlijk zachte veste met zakken is gemaakt van het garen Phil Chouchou.
6.
Kinderponcho
Phildar breipatroon poncho met boordjes rond de polsen. Deze poncho in tricot- en noppenpatroon is gemaakt van de garens Phil Partner 6 en Beaugency.
7.
Mandala
Haakpatroon Ketut's Mandala, waarbij de ontwerper Mark Roseboom zich heeft laten inspireren Indonesië. Deze opengehaakte mandala is gehaakt van het garen Scheepjes Cotton 8. Formaat ca 55 cm
8.
Damestrui
DROPS breipatroon First Rain, damestrui met ronde pas en dubbele hals. Deze trui in tricotsteek is gebreid van het garen DROPS Wish.
9.
Babyvest
Phildar breipatroon kindervest met V-hals, gemaakt van het garen Phil Douce.
10.
Spencer
DROPS breipatroon Rose Blush, damesspencer met splitten aan de zijkant. Deze Slip-over gebreid mat randen in boordsteek, is gemaakt van het garen DROPS Sky.