Top 10 Patronen

De populairste patronen van dit moment op een rij.

Duizenden patronen, kun je hier vinden

1.
Dames trui
Breipatroon damestrui met raglanmouw en ajourpatroon. Dit opengewerkte vest is gebreid van het Phildar breigaren Phil Coton 4 in combinatie met Phil light.
2.
Dames vest
Phildar breipatroon damesvest met streeppatroon, de rand langs de voorpanden en hals is gehaakt. Dit vest is gebreid van het garen Phildar Coton 4.
3.
Kerstbal
Haakpatroon kerstbal met hulst, gemaakt van Phildar Phil Coton 4 en Scheepjes Twinkle.
4.
Schaap
Haakpatroon schaap Steffie, gemaakt van Scheepjes Sweetheart Soft, Phil Coton 4 en Scheepjes Catona.
5.
Bernadette vest
Breipatroon bernadette vesttrui, gratis te downloaden 
6.
Dames vest
Haakpatroon lang damesvest zonder mouwen in open gehaakt patroon. Dit vest met franjes aan de onderkant is gemaakt van het Phildar garen Phil Coton 4
7.
Trui voor dames
Breipatroon damestrui Melinda in verschillende gekleurde strepen en motieven. Deze kleurrijke trui is gebreid van het breigaren Phil Tweed in combinatie met Phil Nuage.
8.
Beagle
Haakpatroon Beagle Bram, gemaakt van Lang Yarns Jawoll.

Formaat zittend 18 cm
9.
Dames vest
Breipatroon damesjasje Peyton met kabels en knoopsluiting. Het vest is met dubbele draad gebreid van het Phildar garen Phil Air Perou en Phil Brillant. 
10.
Meisjes trui
Breipatroon meisjestrui Phibie met een lama aan de voorkant. De lama heeft een vrolijke, gehaakte bloemenkrans op zijn hoofd en een gehaakte bolletjesslinger om zijn nek. De trui is gemaakt van het Phildar garen Phil Beaugency, Phil Douce en Partner 3,5.