Top 10 Patronen

De populairste patronen van dit moment op een rij.

Duizenden patronen, kun je hier vinden

1.
Kimono
Phildar Phil haakpatroon Rayna. Dit oversized vest met wijde mouwen is gemaakt van de garens Phildar Phil Light, Phildar Phil Partner 3,5 en Phildar Phil Beaugency. Dit is een patroon van hoog niveau, dus geschikt voor de echte haakexpert!
2.
Damestrui met driekwart mouwen
Phildar breipatroon damestrui Nastasia met aansluitende en iets opstaande halsboord. Deze heerlijk zachte trui is gemaakt van het iets harige garen Phil Beaugency.
3.
Damesmuts
DROPS haakpatroon Deep December Fjords, damesmuts met omslag gehaakt met reliefsteken. Deze hippe muts is gemaakt van het garen DROPS Merino Extra fine. 

MATEN:
S/M - M/L
Voor hoofdmaat: ongeveer 54/56 - 56/58 cm.
4.
Lange meerkleurige sjaal
Phildar breipatroon sjaal van 30 a 180 cm, met Franjes in tricotsteek gebreid van het garen Phil Beaugency.
5.
Lang damesvest met brede boorden
Phildar breipatroon damesvest Nathaline in jacquardpatroon. Dit lange vest met knoopsluiting, capuchon en splitten in zijnaad, is gemaakt van het garen Phildar Phil Beaugency.
6.
Wijd vest
Gebreid wijd vest met kantpatroon en sjaalkraag van Polaris. Maat: S - XXXL.
7.
Damestrui
Phildar breipatroon damestrui Aima in tricotsteek met subtiel kabelpatroon. Deze heerlijk zachte en warme trui is gemaakt van het garen Phil Beaugency.
8.
Damestrui in kabel- en gerstekorrelpatroon
DROPS breipatroon Cream Wafer, damestrui van boven naar beneden gebreid. Deze trui in kabel- en gerstekorrelsteek gebreide trui is gemaakt van het garen Drops Air, heerlijk luchtig en warm.
9.
Trui voor jongens
Phildar breipatroon gestreepte jongenstrui Thibault met ronde hals. Deze meerkleurige trui is gemaakt van het garen Phil merinos 6.

LET OP: De Phil merinos 6 biche is uit de collectie en hebben we vervangen door de Merinos 6 orge, kies evt. zelf een ander alternatief.

10.
Kinder sjaal
Breipatroon kindersjaal Orlando, gemaakt van het Phildar garen Phil Sport.

Afmeting:
4/6 jaar: 14 cm breed, 123 cm lang
8/10 jaar: 14 cm breed, 131,5 cm lang
12 jaar: 14 cm breed, 140 cm lang