Breipatroon Sjaal met diagonaal patroon

Patroonnummer: 27939-1
Lana Grossa Breipatroon sjaal met franjes, gebreid in schuin breipatroon. Deze heerlijk zachte en iets harige sjaal is gemaakt van het garen lana Grossa Lala Berlin Furry.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Lana Grossa no 21 Accessoires - met Nederlandse beschrijving. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : De Lana Grossa Lala berlin furry 1 wit van de afbeelding is uitverkocht en hebben we vervangen door de Lana Grossa Lala berlin furry 21 licht blauw. Kies zelf evt. een andere alternatief.


  Breipatroon Sjaal met diagonaal patroon

  Garen

  € 46

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen sjaal, snood halswarmerBreipatronen


  Nummer patroon : 27939-1-00484