Heren trui Dit najaar en winterseizoen zijn er prachtige heren breipatronen. Door te variëren in kabel-, inbrei- en ribbelmotieven zijn de prachtigste truien en vesten te maken, van stoer tot klassiek, voor zowel jong als oud.

 

Heren trui Heren trui

Herentrui en vest met Noors inbrei-motief, uitgevoerd in zwart grijs en gebroken wit, maar natuurlijk ook prachtig in blauw of groentinten.

 

Heren truiTrui voor heren

Herenvest en herentrui in kabelmotief, kabels breien lijkt ingewikkeld maar het is niet meer dan de steken op een andere volgorde breien. Wel moet er tijdens het breien goed worden opgelet en geteld, zodat de juiste steken in de juiste toer verspringen.

Herentrui Heren trui

Grof gebreide herentruien in ribbelsteek of parelsteek. De parelsteek is net zo eenvoudig als de ribbelsteek te breien. 

Herentrui<Trui

Warm vest met kraag en trui met turtleneck. Zowel het vest als de trui hebben een inbreipatroon van strepen en ruitjesmotief.

TruiTrui

Sportief en jong zijn deze herenvesten met ritssluiting. Beide vesten hebben een mouwkap die doorloopt tot de hals, wat een mooie aansluitende schouderlijn geeft.  

TruiTrui

Door de knoopsluiting krijgen deze herenvesten een landelijk en klassieke uitstraling, wat versterkt wordt door de gekozen garens. 

kijk hier voor nog meer inspiratie in heren patronen