Phildar Randonees is één van de garens van Phildar. Het garen heeft een stoere en grove uitstraling, maar is daarentegen heerlijk zacht en soepel. Door de afstekende spikkels die in de draad zijn verwerkt, heeft een breisel met Randonnees een kiezeleffect

Deze drie prachtige vesten laten zien hoe het Phildar Randonnees garen zich leent voor drie zeer verschillende modestijlen. Een luxe en elegant vest met capuchon en extra wijde mouwen, voor een speciale gelegenheid. Een aansluitend vest met bladvormig inbreimotief, zowel sportief als chic. Een wijd vest wat je makkelijk even aan trekt op de koudere momenten van de dag, wandeling op een mooie herfstdag of ritje in de auto. 

De verschillende kleuren van het Phildar Randonnees garen zijn prachtig met elkaar te combineren, het resultaat is bij deze kleurrijke trui te zien. Deze trui is tevens het bewijs dat je met eenvoudige patronen en het juiste garen de mooiste creaties kan maken. Je hoeft geen ervaren breister te zijn om je eigen unieke kleding te maken. Deze trui is gemaakt met alleen rechte steken op breinaalden nr 4,5 al snel heb je als beginnende breister een paar centimeter aan breiwerk op de pennen staan. 

Deze trui in visnetsteek is voor de breisters met iets meer breiervaring. Ajour motieven zijn duidelijk te zien in het breiwerk met Randonnees.