Lang Yarns

In de katern VROUW van de Telegraaf, staan in het weekend van 23 september 2017 de volgende prachtige breipatronen van Lang Yarns. Bestel nu en ontvang alleen dit weekend, het boekje Dipinto, met 10 accessoires en het patroon van de Viva sjaal en muts in kleur, gratis bij uw LANG YARNS bestelling.

 

De modellen zijn gemaakt van de volgende Lang Yarns garens: 

LANG YARNS MAGIC TWEED

Lang yarns magic tweed Omslagdoek Lang Yarns Magic tweed is een fijne enkelvoudig gewikkelde wollen draad, die door de toevoeging van polyamide zacht aanvoelt. De iets gemêleerde draad is verrassend van kleur, dit komt door de licht in kleur en materiaal afstekende vezels die in de draad zijn verwerkt. Kleding gemaakt van het Magic Tweed garen hebben een luxe en verfijnde uitstraling. De wol van de Magic tweed is afkomstig van de Schotse en Ierse schapen die gewend zijn aan barre weersomstandigheden, dit maakt de tweed warm, sterk en slijtvast.

LANG YARNS DIPINTO 

Lang yarns Dipinto Omslagdoek muts sjaalOmslagdoek

Polswarmers Lang Yarns Dipinto een grote bol van 100 gram, met maar liefst 360 meter enkelvoudig gewikkeld draad. Het garen is sterk, warm en zacht, het kleurverloop is zeer verrassend op de manier waarmee Lang Yarns bekend staat.

 

LANG YARNS VIVA

Lang yarns Viva sjaal met mutsLang Yarns Viva is een zeer fraaie draad van merino wol, in zowel felle als gedekte kleuren, die prachtig in elkaar overlopen. De draad is enkelvoudig gewikkeld, elastisch en heerlijk zacht. 

 

Naast deze drie garens zijn voor details in de kleding de LANG YARNS MERINO 150 en LANG YARNS LUSSO gebruikt

Lang yarns Merino 150 Lang yarns Lusso