Sjaal en polswarmerSjaal breien is helemaal weer in en niet meer weg te denken uit de huidige mode. Veel grote kledingmerken hebben de gebreide sjaal weer in de collectie zitten. Waarom zou je niet je eigen sjaal gaan breien. Je kunt dan zelf de lengte en kleur bepalen. Op hobbydoos.nl kun je heel veel gratis patronen, informatie en tips krijgen voor een mooie eigen gebreide sjaal. Ga gelijk naar alle sjaal, snood en col breipatronen


Op de breipatronen sjaal pagina kun je naast gratis patronen ook patronen vinden die uit een boek komen van bijvoorbeeld Phildar.

Sjaal breien voor gevorderden

Voor de gevorderde breidster zijn er diverse luxe sjaal breipatronen en daarnaast kun je mooie breisteken vinden. Verschillende sjaals kun je hiermee breien. Verder biedt kun je handige informatie en tips over diverse gebreide sjaal soorten vinden

Sjaal breien voor beginners

In onze brei wiki vind je alle trucs en weetjes voor zowel de beginnende als gevorderde breister. Wat is er lekkerder dan een warme wollen capuchon of col , waarmee je weer en wind kunt trotseren. Durf als je de technieken een beetje onder knie hebt een beetje te experimenteren met andere garens of dikkere of dunnere pennen.

Breien sjaal of snood

Breipatronen en breigarens voor sjaals, cols en snood hebben wij in verschillende varianten. Ook dit jaar hebt u bij hobbydoos.nl de meeste keuze. Met onze garens van Garnstudio/Drops en Phildar kunt u snel en gemakkelijk een sjaal breien.

Ruche sjaal

Voor een uitleg over de techniek ruche sjaal breien. Ruche sjaaltjes breien is al een tijdje zeer populair. inmiddels zijn er diverse fabrikanten gekomen met dit garen.