Afgelopen maand zijn er heel veel nieuwe handwerkboeken verschenen. In deze boeken staan patronen voor het maken van kleding, woondecoraties, kerstversiering, poppen en knuffels. Maak de mooiste Sint en kerstcadeau of zet het boek op je verlanglijst. Nieuwsgierig naar de inhoud van alle boeken? Klik op de foto's of tekst en bekijk alle modellen en de benodigde materialen om de patronen te kunnen maken.

 

 

Haken met Karin Bloemen misschien al gezien op TV, Granny Square patronen voor het haken van dameskleding en accessoires. In het boek staan 20 haakprojecten gemaakt door Karin Bloemen.

Schotelvodden en Keukengebrei van het duo Dendennis en Mr. Knitbear, die bekend zijn van hun eerder verschenen boeken Vrolijke sokken breien en Sock You two.

In het Magazine Durable Cosy; haak- en breipatronen en andere weetjes, nieuwtjes op handwerkgebied.

Boeken voor het maken van poppen, amigurumi en woonaccesoires voor in de kinderkamer:

 

 

Knuffels van Krissie - amigurumi met een hart ook bekend van Mijn knuffels van sokkenwol en de bestsellers mijn hondjes van sokkenwol deel 1 en deel 2

Peuterstoelen haken van Anja Toonen, onder andere ook bekend van Dierenkrukjes haken deel 1, deel 2deel 3 en Kabouters haken

 

Sinterklaas en Kerst:

De leukste patronen voor sinterklaas en kerst kun je vinden bij de Hobbydoos. Gezellig met de kinderen sinterklaas vieren. Een sinterklaas haken of een piet haken en deze als geschenk geven. Leuker is er niet.

 sinterklaas funny

Klik hier voor meer kerst patronen. ook zijn er vele basismaterialen voor het maken van kerstversiering en kersttafereeltjes, hieronder een kleine greep uit ons assortiment.