Deel dit artikel met je vrienden op :
Gratis Breipatroon damestrui

Gratis Breipatroon damestrui

Het breipatroon voor de damestrui met wijde hals, genaamd Alexandra, is een ontwerp van Phildar dat je hart zal veroveren. Deze prachtige trui met een wijde ronde hals straalt zowel elegantie als comfort uit. De trui is open gebreid, wat zorgt voor een luchtig en ademend kledingstuk, perfect voor allerlei gelegenheden. Het garen dat voor dit project wordt gebruikt, is Phil Eucalyptus in de kleuren Blanc en Prusse. Deze combinatie van lichte en donkere tinten creëert een speels en modern gestreept effect dat in het oog springt.

Bij het breien van deze trui worden breinaalden van maat 5 en 6 gebruikt. De verschillende maten breinaalden dragen bij aan de unieke textuur en pasvorm van het kledingstuk. De wijde ronde halslijn geeft de trui een casual en flatterende uitstraling, waardoor hij ideaal is voor zowel alledaagse als meer geklede situaties.

Het breipatroon voor deze damestrui is een geweldige uitdaging voor iedere breiliefhebber die op zoek is naar een eigentijdse en stijlvolle toevoeging aan hun garderobe. Met een combinatie van creativiteit en precisie kun je een werkelijk prachtig kledingstuk creëren dat zeker indruk zal maken. Dus pak je breinaalden en garen, en begin aan dit mooie project dat zowel modieus als functioneel is.

Gratis Breipatroon damestrui
Gratis Breipatroon damestrui

Deel dit artikel met je vrienden op :