Flowerloom

Wikkel de mooiste bloempatronen met de flowerloom. Er zijn zeer veel verschillende bloemen te maken met de looms, dit door te variëren in de stand van de pinnetjes en te variëren/combineren van verschillende draden. Er kan met zowel dikke als dunne draden worden gewerkt, wat elk project zijn eigen uitstraling zal geven.
Haak de bloemen om en maak de mooiste opengewerkte dekens, tassen, kussenhoezen, sjaals, stola, poncho etc.

Er zijn verschillende looms te krijgen, andere benamingen en variaties zijn bv: tricot fleur, hami ami loom, knitwit De verschillen zijn o.a.:
Looms met losse pinnetjes prym loom, de pinnetjes zijn naar eigen idee of patroon op zeer veel verschillende manieren aan te passen.
De knit-wit rond en vierkant, heeft inschuifbare pinnen aan de zijkant, waardoor de draad er niet snel afschieten. Het apparaat heeft een makkelijke grip door het handvat en werkt net iets sneller dan de andere looms. Er zijn minder variatie mogelijkheden bij de knitwit, omdat hij maar op een paar manieren kan worden omwikkeld.
Loom met verwisselbare schijven, deze looms hebben ook vele variatie mogelijkheden, maar zijn in de aanschaf vaak duurder.
Iedere gebruiker heeft zo zijn voorkeur voor loom, de kwaliteit van de looms zijn allemaal prima. Het hangt vooral af of je veel varieties wilt kunnen maken of dat je extra handzaamheid wilt hebben.

Klik hier en kijk hoe eenvoudig het werken met de flowerloom is (1)
Klik hier en kijk hoe eenvoudig het werken met de flowerloom is (2)

Voorbeelden van bloemen met de flowerloom:Klik hier voor 1 van de werkwijze's van de flowerloom