Haakpatroon Boxspiraal Little Bugs

Haakpatroon Boxspiraal Little Bugs

Patroonnummer: 31069-452
Haakpatroon vrolijk gekleurde baby boxspiraal met drie lieve insecten: een bijtje, vlinder en libelle. In de insecten vind je piepers, rammelaars en knispergeluidjes. De diertjes zijn ook leuk om aan een boxmobiel te hangen, of los te haken als rammelaar of klein knuffelvriendje. Eventueel zijn de veiligheidsoogjes ook te borduren met zwart garen, voeg in dat geval zelf een bolletje zwart garen toe. De insecten zijn gehaakt van het garen Durable Coral.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek . Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : speelgoed traploper, rouge voor de wangetjes, eventueel lint om de boxspiraal aan op te hangen. In het pakket zijn 3 setjes van 2 bijtringen toegevoegd, eventueel kunnen er nog meer/andere bijtringen worden toegevoegd


  Haakpatroon Boxspiraal Little Bugs

  Garen

  € 24

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 31069-452-0009