Haakpatroon Hond

Haakpatroon Hond

Patroonnummer: 2126-115

Haakpatroon grote hond met stip, heerlijk om tegen aan te liggen. De hond wordt in vasten gehaakt en is snel klaar door het gebruikte garen Phildar Phil Partner 6 op haaknaald nr 4,5.

Dit haakpatroon laat je kennismaken met het creëren van een grote, knuffelbare hond met een charmant stippenpatroon, perfect als gezellige toevoeging aan elk huis. Het patroon maakt gebruik van vasten, een basissteek in het haken, wat het project toegankelijk maakt voor hakers van verschillende niveaus. Met Phildar Phil Partner 6 garen en een haaknaald van 4,5 mm, staat dit project garant voor een snelle en bevredigende afwerking. De combinatie van Phildar Partner 6 en Drops Muskat garens zorgt niet alleen voor een aangename textuur, maar ook voor duurzaamheid en een mooie steken definitie. Dit liefdevol gehaakte hondenmaatje wordt ongetwijfeld een favoriet, ideaal om tegen aan te liggen en te genieten van momenten van ontspanning. Het patroon is gedetailleerd uitgewerkt om je stap voor stap te begeleiden naar het eindresultaat. Haak je eigen trouwe viervoeter en voeg een unieke, handgemaakte touch toe aan je interieur of geef het als een hartverwarmend cadeau. Voor nog een ander haakpakket, klik dan op de link.

Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

  Haakpatroon Hond

  Garen

  € 30

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 2126-115-hobbydoos