Haakpatroon Buggyboekje Safari

Haakpatroon Buggyboekje Safari

Patroonnummer: 31065-456
Haakpatroon van een babyboekje met allerlei mooie safaridieren. Met dit boekje is er zoveel te ontdekken! Piep! Waar komt dat geluid vandaan? De zon glinstert als een spiegel en de olifant speelt met ringetjes. Het boekje is ongeveer 14 x 26 cm groot, en is gehaakt van Durable Coral.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek . Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : 3 gele plastic ringen 25 mm, 2 gele plastic ringen 30 mm, spiegelfolie. In het lijstje van benodigdheden staat ook nog een speelgoedring oud groen, deze is vervangen door een witte ring met opening zodat het buggyboekje aan de buggy gehangen kan worden


  Haakpatroon Buggyboekje Safari

  Garen

  € 31

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 31065-456-0009