Haakpatroon Gehaakte Wagenhangers

Haakpatroon Gehaakte Wagenhangers

Patroonnummer: 31012-469
Met dit patroon van Cutedutch maak je een alpaca, een dino en een giraf wagenspanner. De hangers worden gemaakt van Durable Coral en Durable Cosy Fine Faded garen, de hangers worden ongeveer 34cm lang. De siliconen kralen die in het garenpakket zitten zijn iets kleiner dan het patroonboekje aangeeft. En het waxkoord is vervangen door satijnkoord.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek . Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Er wordt een restje Coral 325 gebruikt voor de details bij de snuit van de alpaca. De swaddle clips waarmee de hangers aan de kinderwagen bevestigd worden, moeten zelf toegevoegd worden


  Haakpatroon Gehaakte Wagenhangers

  Garen

  € 24

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 31012-469-0009