Haakpatroon Zonnige Vakantie Hoed

Patroonnummer: 30945-4
Maak je klaar voor je volgende zonovergoten uitstapje met "Zonnige Vakantie" van Drops, perfect voor elke vakantiegarderobe. Dit aantrekkelijke ontwerp wordt gemaakt met DROPS Paris garen, bekend om zijn zachtheid en duurzaamheid. De hoed wordt van boven naar beneden gehaakt, beginnend met vasten voor een stevige structuur en afgerond met een unieke rand van kreeftsteek die niet alleen decoratief is, maar ook de rand stevig houdt. Geschikt voor haaksters van alle niveaus, deze hoed combineert eenvoud en elegantie, waardoor het een ideale accessoire is voor zowel het strand als een stadsverkenning.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:
Beschikbare maten:
S/M, L/XL


  Haakpatroon Zonnige Vakantie Hoed

  S/M

  € 5

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  L/XL

  € 5

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen mutsen of hoedenHaakpatronen


  Nummer patroon : 30945-4-247