Haakpatroon Damesmuts

Haakpatroon Damesmuts

Patroonnummer: 22787-38
DROPS haakpatroon Deep December Fjords, damesmuts met omslag gehaakt met reliefsteken. Deze hippe muts is gemaakt van het garen DROPS Merino Extra fine. 

S/M - M/L
Voor hoofdmaat: ongeveer 54/56 - 56/58 cm.

Het haakpatroon "Deep December Fjords" van DROPS Design betreft een gehaakte muts vervaardigd uit DROPS Merino Extra Fine garen. Deze specifieke muts wordt van boven naar beneden gehaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van reliëfsteken die een unieke textuur en patroon aan het eindproduct geven. De kenmerkende aspecten van dit patroon zijn hoofddeksels, kabelachtige structuren, mutsen en reliëfsteken, wat resulteert in een elegant en functioneel ontwerp dat geschikt is voor koud weer.

Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:
Beschikbare maten:
S/M, L/XL


  Haakpatroon Damesmuts

  S/M

  € 11

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  L/XL

  € 14

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen mutsen of hoedenHaakpatronen


  Nummer patroon : 22787-38-214