Haakpatroon Donna Zomerhoed

Patroonnummer: 30946-3
Ontdek de charme van "Donna zomerhoed" van drops, een elegant gehaakte zomerhoed, perfect voor zonnige dagen. Dit patroon is ontworpen om te werken met DROPS Bomull-Lin of DROPS Paris garens, waardoor het een lichte en ademende keuze is. De hoed wordt van boven naar beneden gehaakt, waardoor je gemakkelijk kunt aanpassen aan verschillende hoofdmaten. Het delicate kantpatroon voegt een vrouwelijke touch toe, terwijl de grote rand en speelse ruche zorgen voor zowel stijl als functionaliteit, door je gezicht te beschermen tegen de zon. Ideaal voor zowel beginnende als ervaren haaksters die hun zomergarderobe willen verrijken met een handgemaakt, stijlvol accessoire. Maten: S/M - L/XL 54/56 cm - 58/60 cm Wilt de hoed maken met het Drops Paris garen, dan heeft u het volgende aantal bollen garen nodig: S/M - L/XL 3 - 3 (bijvoorbeeld in de kleur 67 Tarwe)
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : Dunne ijzeren draad van 1,5 meter voor de rand van de hoed
Beschikbare maten:
S/M, L/XL


  Haakpatroon Donna Zomerhoed

  S/M

  € 7

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  L/XL

  € 7

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen mutsen of hoedenHaakpatronen


  Nummer patroon : 30946-3-247