Haakpatroon Mama van Lula en co met knotje

Haakpatroon Mama van Lula en co met knotje

Patroonnummer: 26749-25
Haakpatroon mama van Lula en Bo. Ze werkt als handtasontwerper en verkoopt haar unieke, handgemaakte items in haar boetiekje naast papa's koffiehuisje. Mapa is gehaakt van Scheepjes Catona. In het oorspronkelijke ontwerp is mama circa 28,5 cm groot, Catona is iets dikker dus mama zal wat groter uitvallen.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Lula & co. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : 3 kleine knoopjes of kralen van 2 mm voor de jurk, 4 glimmende kralen 3 mm voor de oorringen en de haarspelden. De haarspelden kunnen ook gemaakt worden van kopspelden, met het scherpe puntje eraf geknipt.


  Haakpatroon Mama van Lula en co met knotje

  Garen

  € 12

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 26749-25-9789464015836