Haakpatroon Knuffel Levi de Leeuw

Haakpatroon Knuffel Levi de Leeuw

Patroonnummer: 26350-43
Haakpatroon voor Levi de Leeuw. Levi is een leeuwenwelpje dat niet kan wachten om groot te worden. Hij heeft een slim trucje bedacht: met behulp van rode bladeren van de savanne kan hij zichzelf prachtige manen geven. Hij draagt ze net achter zijn oren, bewondert zichzelf in de weerspiegeling van de rivier en oefent zijn luidste brul. Levi is circa 15 cm groot.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Zoomigurumi 10. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Eventueel metaaldraad of pijpenrager. De kleuren zijn door ons zelf samengesteld en kunnen daardoor iets afwijken van het origineel.


  Haakpatroon Knuffel Levi de Leeuw

  Garen

  € 7

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 26350-43-1000018
  dddd