Haakpatroon Hoed

Patroonnummer: 15673-42
Het haakpatroon "Sunny Smiles" is een stijlvol ontwerp voor een gehaakte hoed met een delicaat kantpatroon, perfect voor het zomerseizoen. Dit patroon maakt gebruik van DROPS Paris-garen, bekend om zijn zachtheid en duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabele en ademende hoed. Ontworpen als een damesaccessoire, valt het in de categorie hoofddeksels en is specifiek bedoeld als een emmerhoedje, een trendy en praktische keuze voor zonnige dagen.

De constructie van de hoed begint vanaf de bovenkant en werkt naar beneden, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan verschillende hoofdmaten en voorkeuren voor de lengte van de hoed. Het kantpatroon voegt een elegante en vrouwelijke touch toe, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel casual als meer geklede gelegenheden. Het patroon is ontworpen om luchtig en licht te zijn, ideaal voor het warme weer, terwijl het toch voldoende schaduw biedt om de drager tegen de zon te beschermen.

Samenvattend, het "Sunny Smiles" haakpatroon biedt een mooie balans tussen functionaliteit en stijl, en is een prachtig project voor haakliefhebbers die op zoek zijn naar een zomerse toevoeging aan hun garderobe.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon Hoed

  Garen

  € 4

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen mutsen of hoedenHaakpatronen


  Nummer patroon : 15673-42-178