Haakpatroon Complete kerststal

Patroon : Haakpatroon Complete kerststal

Patroonnummer: 7288
Kerststal met Jozef, Maria, Jezus in de kribbe, os, ezel, 2 engelen, 3 koningen, 2 kamelen, palmboom, 2 herders. 3 schapen en 3 stenen.
De figuurtjes zijn 13 cm hoog.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Haak je eigen kerststal. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Perle, Elephant en Pistache zijn hele kleine hoeveelheden en eventueel ook met een restje van ander garen te doen. Een aantal kleuren van coton 3 zijn uit het assortiment, deze zijn vervangen: Ebene is vervangen door Catona 162, Cuivre door Catona 383, Pacifique door Catona 146, Guimauve door Catona 226, Faience door Catona 384, Golf door Catona 515, Canard door Catona 400 en Mercure door Catona 074.


  Haakpatroon Complete kerststal

  Garen

  € 63

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.
  Dit patroon staat in het boek