Haakpatroon Gehaakte deken

Patroonnummer: 3733-52
Duik in het ambacht van deken haken met het Latte Macchiato project, een exquise gehaakte DROPS deken van Lima garen, die elk interieur een vleugje elegantie geeft. Dit project nodigt je uit om je haakvaardigheden te gebruiken voor het creëren van een sfeervol patchwork van gehaakte vierkantjes, samengesteld tot een visueel boeiend geheel. Met zijn afmetingen van ongeveer 90 bij 190 cm, samengesteld uit 66 zorgvuldig gehaakte vierkanten - 6 vierkanten breed en 11 vierkanten lang - is deze deken het perfecte project voor iedereen die van deken haken houdt en een persoonlijk accent aan hun thuisomgeving wil toevoegen.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon Gehaakte deken

  Garen

  € 45

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol
  Deken Haken
  Deken Haken

  Of je nu een beginner of een ervaren haakliefhebber bent, hier vind je alle informatie en inspiratie die je nodig hebt. Van het kiezen van het juiste garen en gereedschap tot het volgen van stap-voor-stap instructies voor unieke ontwerpen.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van dekensHaakpatronen


  Nummer patroon : 3733-52-131