Haakpatroon Deken

Patroonnummer: 24925-2
Haakpatroon Beatrix Blanket, woondeken met luxe inbreipatroon en geschulpte rand. Deze deken is gehaakt van het garen Scheepjes Whirl en Whirlette.

De subtiele kleurverlopen in deze prachtige deken zijn een afspiegeling van hoe Rossetti licht en schaduw gebruikte in zijn Beata Beatrix schilderij waarop zijn geliefde vrouw Lizzie Siddal staat afgebeeld. Rijk en luxueus, deze deken met damastpatroon brengt sfeer in elke ruimte. Formaat ca 150 a 123 cm (na opspannen)
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Scheepjes Yarn Bookazine 12 Romance. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen


  Haakpatroon Deken

  Garen

  € 94

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van dekensHaakpatronen


  Nummer patroon : 24925-2-1000097