Haakpatroon Deken From Sea to Sea Blanket

Patroonnummer: 26113-102
Engelstalig haakpatroon deken From Sea to Sea Blanket met mozaiekpatroon, gemaakt met 2 verschillende kleuren van het prachtige verloopgaren Scheepjes Whirl. Formaat: circa 115 x 140 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.





Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek A sea story - ENGELS. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : LET OP: PATROON IS ENGELSTALIG


  Haakpatroon Deken From Sea to Sea Blanket

  Garen

  € 97

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol
  Deken Haken
  Deken Haken

  Of je nu een beginner of een ervaren haakliefhebber bent, hier vind je alle informatie en inspiratie die je nodig hebt. Van het kiezen van het juiste garen en gereedschap tot het volgen van stap-voor-stap instructies voor unieke ontwerpen.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van dekensHaakpatronen


  Nummer patroon : 26113-102-9788011003234