Haakpatroon Deken

Haakpatroon Deken

Patroonnummer: 23910-404
Haakpatroon deken, in blokken gehaakt, waarbij na het in elkaar naaien een fraai sterren patroon ontstaat. Deze gehaakte woondeken genaamd Lucky Star Blanket is geïnspireerd op een gevouwen ster die in Japan symbool staat voor geluk. De deken is gehaakt van het garen Durable Double Four en is ca. 108 a 162 cm, maar eenvoudig door een rij vierkantjes extra te haken per 18 cm te verlengen/verbreden.

Wil je ook bijpassende kussens haken, deze zijn gemaakt van hetzelfde patroon maar dan van het garen Durable Coral. Voor een kussen van 50 a 50 cm zijn 3 bolletjes voor het haken van één zijde van het kussen nodig, op haaknaald nr 3
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon Deken

  Garen

  € 52

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van dekensHaakpatronen


  Nummer patroon : 23910-404-hobbydoos