Haakpatroon Deken voor baby

Patroonnummer: 19309-1

Drops haakpatroon sleepyhead, babydeken in kantpatroon, gehaakt van het DROPS garen Safran.

Ontdek de kunst van Babydeken haken met dit mooie haakpatroon, perfect voor het creëren van een zachte en knusse deken voor de baby. Dit patroon, ontworpen met DROPS Safran of DROPS Baby Merino garen, verzekert je van een eindresultaat dat even duurzaam als prachtig is. Het haakwerk omvat een verfijnd kantpatroon die een tijdloze elegantie aan de deken toevoegt, ideaal voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Dit patroon is een prachtige manier om je haakvaardigheden te benutten en een waardevol geschenk te creëren dat generaties lang gekoesterd kan worden.

Afmetingen: Breedte: ongeveer 40-66 cm Lengte: ongeveer 50-80 cm

Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:
Beschikbare maten:
40 cm, 66 cm


  Haakpatroon Deken voor baby

  40 cm

  € 7

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  66 cm

  € 10

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol
  Deken Haken
  Deken Haken

  Of je nu een beginner of een ervaren haakliefhebber bent, hier vind je alle informatie en inspiratie die je nodig hebt. Van het kiezen van het juiste garen en gereedschap tot het volgen van stap-voor-stap instructies voor unieke ontwerpen.
  Babydeken Haken
  Babydeken Haken

  Of je nu een beginner bent die op zoek is naar eenvoudige patronen om te volgen, of een ervaren haker die klaar is voor een uitdagender project, er zijn talloze mogelijkheden en stijlen om te verkennen.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Baby en Peuter patronenPatronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van dekensHaakpatronen


  Nummer patroon : 19309-1-b33