Haakpatroon Gehaakte Bosdieren Rammelringen

Patroonnummer: 31011-470
Met dit patroon van Cutedutch maak je 5 rammelringen. Een hert, wasbeer, vos, beer en een konijn. Er wordt gebruik gemaakt van Durable Coral garen bij dit patroon het werk wordt ongeveer 12 cm groot. De plastic ringen van de foto's worden in het garenpakket vervangen door houten ringen.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek . Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : Er wordt een Restje Coral 325 gebruikt voor de details in snuitjes. Er wordt een Restje Coral 310 gebruikt voor de details bij de ogen. Er wordt een beetje rouge gebruikt om de blosjes te maken op de wangen van de dieren.


  Haakpatroon Gehaakte Bosdieren Rammelringen

  Garen

  € 28

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 31011-470-0009