Haakpatroon Jeep Aanhanger

Haakpatroon Jeep Aanhanger

Patroonnummer: 30944-74
Met dit haakpatroon kun je de aanhanger voor de safari-jeep maken. Hiermee is de jeep helemaal compleet en kun je de gehaakte dieren vervoeren door het Afrikaanse dierenrijk. Het wordt gehaakt met het Durable Coral garen. Afmetingen: De Aanhanger wordt ongeveer 17x10 cm groot.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Afrikaanse dieren haken. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : 2 plantenstokjes van 6 cm 4 plantenstokjes van 14 cm 4 plantenstokjes van 12 cm 2 plantenstokjes van 3 cm 1 plantenstokje van 2,5 cm 1 plantenstokje van 8 cm Een stuk karton ter grootte van een A4


  Haakpatroon Jeep Aanhanger

  Garen

  € 11

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 30944-74-00149