Haakpatroon Safari Ranger met jeep

Haakpatroon Safari Ranger met jeep

Patroonnummer: 30943-62
Met dit haakpatroon maak je Ralph of Romy de ranger en een stoere safari jeep. Het Afrikaanse dierenrijk is niet compleet zonder ranger met een stoere Safari jeep. Dit patroon wordt gemaakt met het Durable Coral garen. Dit 100% gemerceriseerde katoengaren laat de kleuren echt tot leven komen in je haakwerk. Afmetingen: De ranger is ongeveer 17 cm groot
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Afrikaanse dieren haken. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Je kunt granulaat gebruiken om de ranger te verzwaren. Je hebt een stukje karton van 10x10 cm nodig voor de hoed van de ranger. Je hebt voor de jeep een stuk karton ter grootte van een A4 nodig. Plakband om de kartondelen vast te plakken.


  Haakpatroon Safari Ranger met jeep

  Garen

  € 19

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 30943-62-00149