Haakpatroon Deken caleidoscoop

Haakpatroon Deken caleidoscoop

Patroonnummer: 30864-20
Haakpatroon deken in driehoeken gehaakt, waarbij de kleine driehoekjes in kleur verlopen. Deze deken van ca 160 a 210 cm, zijn gehaakt op haaknaald nr 3,5 met het natuurlijk aanvoelende garen Durable comfort, gemaakt van microvezels.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Het dekenfestijn van Haakplein. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon Deken caleidoscoop

  Garen

  € 69

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol
  Deken Haken
  Deken Haken

  Of je nu een beginner of een ervaren haakliefhebber bent, hier vind je alle informatie en inspiratie die je nodig hebt. Van het kiezen van het juiste garen en gereedschap tot het volgen van stap-voor-stap instructies voor unieke ontwerpen.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van dekensHaakpatronen


  Nummer patroon : 30864-20-00154