Haakpatroon Tas Shoko met aantrekkoord

Haakpatroon Tas Shoko met aantrekkoord

Patroonnummer: 28673-30
Haakpatroon tas met aantrekkoord en gehaakt hengsel. Een prachtige veelzijdige tas met een subtiele glitter, gemaakt van het garen DMC Nova Vita 4. Maar hij is natuurlijk ook te maken met een andere kleur van dit garen. Met glitter, zonder glitter, multicolor; genoeg keuze! Formaat: circa 23 x 23 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek DMC Nova Vita 4 - 6 tassen. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Het naaigaren is aangepast op de kleur van het garen. Wanneer de kleur van het garen aangepast wordt, moet de kleur van het naaigaren ook aangepast worden


  Haakpatroon Tas Shoko met aantrekkoord

  Garen

  € 18

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van accessoiresPatronen voor het maken van tassenHaakpatronen


  Nummer patroon : 28673-30-3357995035119