Haakpatroon Tweelingkussens in mozaiekpatroon

Haakpatroon Tweelingkussens in mozaiekpatroon

Patroonnummer: 27360-60
Haakpatroon voor twee kussens, een ontwerp van Esme Crick. Voor deze kussens wordt hetzelfde patroon gebruikt en zelfs dezelfde kleuren, Maar door ze in het patroon omgekeerd te gebruiken, ontstaat een totaal ander effect. De voorkant van de kussens zijn gehaakt van Scheepjes Catona, de achterkant is van stof. Afmeting: circa 35 x 35 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Workshop Mozaïekhaken. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Kussenvulling 35 x 35 cm en stof naar keuze voor de achterkant 37 x 37 cm, naainaald, naaigaren en kopspelden


  Haakpatroon Tweelingkussens in mozaiekpatroon

  Garen

  € 15

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van kussensHaakpatronen


  Nummer patroon : 27360-60-9789048320431