Haakpatroon Rond kussen met noppen

Patroonnummer: 29315-1
Scheepjes haakpatroon ontworpen door Inas Fidil Basymeleh. Dit luxe ronde kussen, gehaakt in een reliëfpatroon met blad- en noppenpatroon, heeft een doorsnee van ongeveer 40 cm en is het perfecte project voor liefhebbers van kussen haken die hun woonruimte willen verrijken met handgemaakte elegantie.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Scheepjes Yarn after party no. 75 Mutiara Cushion. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon Rond kussen met noppen

  Garen

  € 16

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol
  Kussen Haken
  Kussen Haken

  Creëer een unieke sfeer in je woonruimte met onze eenvoudige haakpatronen voor kussens. Of je nu beginner bent of ervaren haakster, onze patronen brengen comfort en stijl in elk interieur.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van kussensHaakpatronen


  Nummer patroon : 29315-1-002220000736