Haakpatroon Tobi met parasol van Lula en co

Haakpatroon Tobi met parasol van Lula en co

Patroonnummer: 26817-105
Haakpatroon van Tobi, Tobi is Lula's schoolvriend. Hij houdt heel erg van babbelen en lekker eten. Tobi is gehaakt van Scheepjes Catona. In het oorspronkelijke ontwerp is Tobi circa 17,5 cm groot, Catona is iets dikker dus Tobi zal wat groter uitvallen.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Lula & co. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : Knijptang, 8 kleine kraaltjes en 1 klein knoopje voor de hoofdparasol. Er is circa 60 cm ijzerdraad nodig, deze kunt u eventueel weglaten als u dit nog heeft.


  Haakpatroon Tobi met parasol van Lula en co

  Garen

  € 13

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 26817-105-9789464015836
  dddd