Haakpatroon Martha van Lula en co

Haakpatroon Martha van Lula en co

Patroonnummer: 26816-99
Haakpatroon van Martha, de creatieve en avontuurlijke Martha is de moedigste van al haar vrienden! Martha is gemaakt van Scheepjes Catona, en oorspronkelijk circa 16,5 cm groot. Scheepjes Catona is iets dikker dan het oorspronkelijke garen, Martha zal dus iets groter uitvallen.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Lula & co. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : 20 cm dunne ijzerdraad voor de bril, klein knoopje met 4 gaatjes om de vleugels te bevestigen, eventueel kleine kraaltjes of knoopjes voor Martha haar t-shirt


  Haakpatroon Martha van Lula en co

  Garen

  € 11

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor het maken van poppen en knuffelsPatronen voor poppen, dieren, beestjesHaakpatronen


  Nummer patroon : 26816-99-9789464015836
  dddd